Sport

2017.04.30. 06:11

Gólgazdag mérkőzést nyert meg a Videoton

Az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 29. fordulójában 3-2-es diadalt aratott a Videoton FC, s továbbra is holtversenyben áll a Honvéddal a tabella élén.

Ferencz Balázs

A 9. percben Scsepovics szelídítette meg a labdát a tizenhatoson belül, felnézett, majd Lazovicsot kereste centerezésével, de a visszavetődő Mészáros a saját kapujába lőtte a labdát, 1-0.

A semmiből tért vissza a meccsbe a Debrecen, Handzic készítette le a labdát lövésre Könyvesnek a 34. minutumban, aki egyből a kapu felé küldte, és a megtorpanó Kovácsik mellett félmagasan a bal sarokba vágódott a laszti, 1-1.



Fordulás után is a Videoton játszott fölényben, az 58. percben Lazovics zseniális labdájával Nego futott fel a jobb oldalon, mint szem a harisnyán, robogásában még ki is pillantott a partjelzőre, hogy emeli e zászlaját, nem tette, a francia kimozdította Danilovicsot majd középre passzolt, Scsepovics pedig 5 méterről a kapu közepébe belsőzött, 2-1.

A 81. percben  Pátkai Máté hozta helyzetbe Anel Hadzicot, aki lendületesen betört a tizwnhatoson belülre, ahol balról érkezve átperdítette a labdát egy bokamozdulattal a kivetődő Danilovics felett, 3-1.

Máris jött a válasz a középkezdés után, Mengolo balról laposan centerezett, Haris Handzic pedig pedig a bal sarokba perdített, 3-2.

VIDEOTON FC–DEBRECENI VSC 3-2 (1-1)

Felcsút, Pancho Aréna, 1870 néző, Vezette: Bognár T. (Kóbor, Szalai)

Videoton FC: Kovácsik – Fiola, Vinícius, Juhász, Stopira – Nego, Varga, Pátkai, Hadzic (Maric, 89.) – Scsepovics (Géresi, 78.), Lazovics.

Vezetőedző: Henning Berg.

DVSC: Danilovics – Osváth, Brkovics, Mészáros, Ferenczi J. – Jovanovic (Feltscher, 67., Suk 85.), Filip, Tőzsér – Handzic, Holman, Könyves (Mengolo, 67.).

Vezetőedző: Leonel Pontes.

Gól: Mészáros (öngól - 9.), Scsepovics (58.), Hadzic (81.) illetve, Könyves (34.), Handzic (83.)

Sárga lap: Tőzsér (33.), Brkovics (70.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!