Sport

2017.06.15. 19:12

Storck marad a kapitány

BUDAPEST Csütörtök este meghozta döntését a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége: újabb esélyt ad Bernd Storck-nak, az MLSZ sportigazgatójának, a válogatott szövetségi kapitányának.

Ferencz Balázs

Az Andorrától elszenvedett 1-0-ás vereséget követően tartott beszámolót Bernd Storck szövetségi kapitány az MLSZ elnöksége előtt. Csányi Sándor, MLSZ-elnök az M4 Sport élő adásában számolt be a grémium döntéséről: - Meghallgattuk Storck úr részletes beszámolóját, s az elnökség úgy döntött, hogy Storck úrnak ad egy második esélyt - mondta Csányi Sándor. - Abban bízunk, ahogy a hollandoktól elszenvedett 8-1-es verség után sikerült a magyar labdarúgást talpra állítani, úgy a következő meccseken is láthatjuk, hogy a magyar labdarúgás nem ott tart, mint ahogy feltételezni lehetne az andorrai mérkőzés kapcsán.

Az elnök hozzátette, a lemondását egyébként benyújtó Storck sportigazgató és kapitány is marad.

- A körülmények, a múltbeli teljesítmény és a hitünk vezetett erre a döntésre, s támogatni fogjuk a munkáját, talán még jobban, mint eddig - fogalmazott Csányi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!