Bodajk

2015.08.11. 11:09

Zágoni látogatást tett a Szívhang Kórus

Bodajk – A zágoni Mikes Kelemen vegyeskar vendége volt a bodajki Szívhang Kórus. Régi ismerősei egymásnak.

B. Kiss László

Erdélyben járt a minap a bodajki SzívHang kórus eleget téve a zágoni Mikes Kelemen Vegyeskar vezetőjének, Bokor Emma meghívásának. Kórustalálkozón és fúvós zenekarok találkozóján vettek részt – tudtuk meg a kórus egyik tagjától, Ruskó Sándornétól,  – Több mint 10 éves a két kórus között a baráti és szakmai kapcsolat. Nagyon jó volt találkozni a régi barátokkal, ismerősökkel. Igen szívélyes, és kedves fogadtatásban volt részünk, Sokat énekeltünk, beszélgettünk, és nótáztunk együtt.

Hat kórus énekelt a találkozón, öröm volt hallani a csodálatos dallamokat. Útközben odafele megcsodáltuk Torockó gyönyörű házait, portáit, és Ida néni régmúlt időket idéző magán gyűjteményét. Fürödtünk a szovátai Medve-tóban is, nagyon érdekes és élvezetes volt a sós víz hatása, az hogy nem süllyedünk el. Hazafele Brassóban felmentünk a Polyánai kilátóhoz felvonóval, és meghatottan csodáltuk a szépséges tájat, hegyormokat, falvakat. Fantasztikus kirándulás volt, reméljük jövőre a zágoni Mikes Kelemen Vegyes kar tagjai is meg tudnak látogatni bennünket Bodajkon – mesélte Ruskó Sándorné.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!