Bulvár

2010.11.18. 16:01

Susan Boyle a slágerlisták élén - Taylor Swiftet is lepipálta

Címkék#susan Boyle

FMH - Egyszerre uralja a brit és az amerikai slágerlistákat Susan Boyle, az egyik népszerű brit televíziós tehetségkutató műsor felfedezettje. A skót énekesnőnek ráadásul egy éven belül ez már másodszorra sikerült, amire 40 éve nem volt példa a zeneiparban.

MTI

Susan Boyle második, The Gift című lemezével áll a brit és az amerikai slágerlista élén. A Billboard szerint Boyle albumából az amerikai megjelenés első hetében 310 ezer példány fogyott, ezzel Taylor Swift Speak Now címet viselő lemezének eladásait pipálta le.
A lemez kiadója, a Sony szerint Boyle az első énekesnő, aki kevesebb mint 12 hónapon belül két alkalommal is egyszerre került a brit és az amerikai listák élére. Ezt legutóbb a Beatles érte el 1969-ben.
A Britain's Got Talent című tehetségkutatóban feltűnt énekesnő tavalyi, I Dreamed a Dream című lemeze 10 millió példányban kelt el, ezzel az év legsikeresebb albuma lett. A várakozások ezúttal visszafogottabbak, de a Sony így is ötmilliós eladásra számít. 
"Nagyon örülök a sikerének, megint felülkerekedett. Ő az én hősöm" - mondta Simon Cowell, Boyle mentora.

" target="_blank">Videó ide kattintva!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!