Bulvár

2016.10.12. 11:44

A Velencei-tó partján forgattak

Napjaink egyik legkeresettebb modellje, Nagy Máté arca már sokaknak ismerős lehet: a Velencén élő modell és fotós már számos fotózáson vett részt, reklámokban szerepelt, sőt nemrég egy magyar filmben is kapott egy kisebb szerepet, amiről akkor be is számolt nekünk.

Buthy Lilla

Most a BSW zenekar új, a Ne félj! című dalból készült klipjében működött közre, melynek egy részét Velencén forgatták.

- Amikor megkaptuk a forgatókönyvet, még nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom a forgatás minden egyes pillanatát.  A videoklipben szereplő feleségem, Polgár Ildikó, aki egyben Miss Hungary 2008, nagyszerűen alakította a szenvedő anyuka szerepét. Kisfiam, Patrik pedig egy igazi tehetség, szerintem Magyarország egyik legtehetségesebb gyerekszínésze. Hamar összebarátkoztam a két énekessel, Matyival és Gáborral is, akik szintén nagyon profin álltak a dolgokhoz  – mondta.

Nagy Máté és Polgár Ildikó, Miss Hungary 2008 a közös munka szünetében

- A klip egy részét a csodaszép Velencei -tó partján vettük fel a nyugvó naplemente fényében. Remek érzés, hogy így bele tudtunk csempészni egy „kis Velencét”, ezáltal még inkább magaménak érezhettem ezt a munkát – tette hozzá Máté.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!