Bulvár

2016.10.18. 11:55

Veszélyes világ: itt a The Walking Dead hetedik évada!

A világ nem olyan, mint hőseink gondolták. Nagyobb és sokkal veszélyesebb. A TWD hetedik fél évadának szezonnyitó epizódja hazánkban október 24-én 22 órakor debütál a Foxon.

V. Varga József

A The Walking Dead az egyik legnépszerűbb drámai sorozat világszerte, nézők milliói követik figyelemmel. A műsor hatodik évadának fogadtatása nemzetközi szinten is kiemelkedő volt: a globális nézettség 37 százalékkal nőtt az előző évadhoz képest, így a TWD világszinten a Fox első számú sorozata lett. A korábbiakhoz hasonlóan a hetedik évadban is 16 epizódot sugároznak majd két részletben: az első nyolcat október 24-étől láthatják a nézők, a következő nyolc rész pedig egy kisebb szünet után, 2017 februárjában érkezik.

Ki lesz Negan (Jeffrey Dean Morgan) áldozata? Megtudjuk

Fotó: Fox

A hatodik szezon évadzárója az új gonosz, Negan (Jeffrey Dean Morgan) színre lépésével zárult, aki rögtön az egyik főszereplő megölésével kezd. Negan áldozatának kiléte rögtön az új évad első részéből kiderül. A széria vezető producere, Gale Anne Hurd azt is elmondta: a hetedik évadból a korábbiakhoz képest sokkal többet megtudhatnak majd a rajongók a zombik uralta poszt apokaliptikus világról.

Egészen mostanáig a fő karakterek (Rick és társai) számos konfliktust éltek át: zombi világ, éhezés, betegség, árulás, veszteség, tragédia. Ezeken át váltak felvértezetté, megállíthatatlanná, félelmetessé. Biztonságot találtak és stabilitást, otthont teremtettek, úgy gondolták, övék a világ. Az új évad elején ezt az erőt elveszik tőlük. Azt hitték, ismernek mindent. Tévedtek. A világ nem olyan, mint hőseink gondolták. Nagyobb és sokkal veszélyesebb.

Láthatjuk őket sérülten, összetörve, gyászolva. Az elnyomás uralma alatt élve, új, könyörtelen szabályokkal szembesülve. Vajon összeszedik „véres darabokra” hullott életüket?

A sikersorozat két legnépszerűbb karaktere: Rick Grimes (Andrew Lincoln) és Daryl Dixon (Norman Reedus)

Fotó: Fox

Hamarosan startol tehát a nézők milliói által várva várt hetedik évad első fele, s a hírek most arról szólnak, hogy a gyártó AMC nem szereti bizonytalanságban tartani a nagyérdeműt. Már az évadnyitó epizód premierje előtt bejelentették: hivatalosan is berendelték a zombi dráma nyolcadik évadját!

(The Walking Dead, hetedik évad 1. epizód, Fox október 24., hétfő 22 óra)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!