Cece

2013.04.18. 13:48

Sikerrel vették az akadályokat a cecei iskolások a tévés vetélkedőn

Cece - Televíziós vetélkedőn tették próbára magukat az általános iskolás diákok és szüleik. A közösség egésze mögöttük állt.

Miskei Anita

Negyedik helyen végzett a cecei csapat egy televíziós sportvetélkedőben, ahol gyerekek, felnőttek, szurkolók  együtt dolgoztak meg a sikerért. A csapat  Kecskeméten egy vizes próbán mérettette meg magát, majd következett a budaörsi verseny, ahol a csapat Azurák Csabával egészült ki. A vizes próbán ugyan utolsó helyen végeztek a ceceiek, de az újabb erőpróbán már  nagy fölénnyel győzedelmeskedtek.

Fotó: cecei iskola

A vezérszurkoló Kállai Ákos olimpikon, világ- és Európa bajnok öttusázó volt, aki  nagy tűzzel fokozta a hangulatot. A végső összecsapás, a rekeszpakolás megizzasztotta a csapatot, így végül a negyedik helyen zártak. A  tagok között volt Markó Viktor, Jákob Kristóf, Redzsepi Erzana, Horváth Lilla, Kovács Juliette, Csercsa Fanni, Fésü Fanni, Sohár Máté, Sohár Kristóf, Redzsepi Armend, Borosné Asbóth Ilona, Móré Ágnes, Pordán Petra, Boros István, Ferenczi Roland, Horváth Zoltán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!