Telt ház és bosszúság az élményfürdőkben a Velencei-tónál

<b>FMH</b> - A karácsonyi eszem-iszom és a szilveszteri dőzsölés után sokan érezték úgy, hogy egy kis fürdőzéssel és szaunázással méregtelenítik magukat. A sorbanállás miatt azonban jó néhányan mégis méregbe gurultak. Nesze neked pihenés...

Móré Erzsébet

Rábaközi  Réka , a velencei fürdő vezetője már előzetesen  elmondta:  telt ház van,  valamennyi, mind a hatvan szobájuk foglalt,  legtöbben már pénteken megérkeztek, hogy  vasárnap estig élvezzék   az új létesítmény  nyújtotta  kényeztetést.  

Nem lehetett azonnal bejutni az agárdi fürdőbe sem...

Az előtérben   hosszan kanyargott  a  bejutást  óhajtó emberek sora, néhányan  már egy  órája  álltak sorba, de a medence megtelt,  zsilipeltek, csak azok helyébe léphetett  új fürdővendég,  aki  eltávozott.  Van aki türelmes volt, más nem.
Az agárdi termál    fizetős parkolójába  az őr már  nem is nagyon  szívesen ereszt be, azt mondja,  egy órán  át  senkit nem is engedtek be.  Az  előcsarnok itt ugyancsak zsúfolt,  nagykabátban   várakoznak a pénztár előtt a  fürdőzésre   vágyók,  de  itt is  zsilipelni kell, tudjuk meg - Kraszlán György    létesítményvezetőtől.  Óriási volt a forgalom végig az  ünnepek alatt,  nyitva is voltak, kivéve december  24-ét  és karácsony első napját.  Most is  legalább ezren vannak - teszi még hozzá.  Persze itt is akadnak olyanok, akik  dolgavégezetlenül,  élményfürdőzés nélkül mennek el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!