A Cozma-unoka is az MKB-hoz szegődhet majd

FMH - Marian Cozmának, a Veszprém februárban meggyilkolt román válogatott kézilabdázójának édesapja úgy érzi, itthon van Magyarországon, és azt akarja, hogy majdan fiúunokája is Veszprémben játsszon.

feol.hu

Petre Cozma a fia drámáját feldolgozó film első részének csütörtöki, veszprémi díszbemutatója előtt nyilatkozott az MTI-nek, előrebocsátva, hogy sokadszor jár itt, s a jövőben még többször jön át abba az országba, ahol otthon érzi magát, és ahol Marian Cozma emlékét számára felejthetetlen módon ápolják.
   
"Nem múlik a fájdalom, de enyhíti a tudat, ahogy folyamatosan tapasztalatom a fiam iránt megnyilvánuló, el nem múló szeretetet, a veszprémiek, a csapattársak nagyszerűségét, emberségét - mondta az édesapa, aki a jövőben még szorosabbra akarja fűzni a kapcsolatot. " Mint elmondta: a meccsekre már most magával viszi unokáját, amikor csak lehet, s számára nem kérdéses, hogy az alig három éves csöppség is az MKB Veszprém játékosa lesz. Így befejezheti azt, amit Marian Cozma elkezdett...

Részleteket ide kattintva olvashat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!