Ezt figyelje! Hogy lesz a mosószerből matrac?

FMH -Telefonon előre egyeztetnek vagy csak úgy szórólapon invitálnak? Ahány árubemutató, annyiféle módszer a meghívásra. Ajándékok, finom ebéd, s mindig van, aki ott a helyszínen százezreket költ. Íme, a trükk!

Móré Erzsébet

A  menzaebéd az árubemutatón   rántott hús, vegyes köret  és  savanyúság.  Az előadó gúnyolódva jegyzi meg egy idősebb  asszony kérdésére:  mikor is lesz már végre a beígért finom ebéd,  hogy úgy látszik,  vannak akik először  akarják megtömni a hasukat, aztán végig szundikálni  az előadást. Szóval a menzaebédet  gyorsan belapátolja a  szemben ülő  asszony, sietve elköszön, mondja,  oda kell érnie  a  másik étterembe, a következő  előadásra. Annak végeztével ott fog vacsorázni.






A házaspárok   külön ajándékban is részesülnek,  ezúttal  egy  természetesen  még csak bevezetés előtt álló  nagyon finom   női és  férfi   parfüm
a meglepetés. Házaspári mivoltukat   itt és most nem kell igazolni  s ez  bizony jól jön annak az idős úrnak
és a csinos nyugdíjas hölgynek, akik  a program és az ebéd végeztével  magázódva  köszönnek el, s telefonszámot cserélnek...




Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!