Mennyi az annyi? Árösszehasonlító weblap indul

Budapest - Árösszehasonlító weblapot indított el az Auchan, amely ígéretük szerint teljesen objektív lesz.

Klecska Ernő

Árösszehasonlító weblapot indít szeptembertől az Auchan Magyarország Kft. -  jelentette be Jean-Paul Filliat, a cég vezérigazgatója. A weblapon a hazánkban jelen lévő négy hipermarketlánc, az Auchan, a Tesco, a Cora és az Interspar budapesti és Budapest környéki áruházainak árait lehet majd összehasonlítani.  A vezérigazgató kiemelte: a közölt adatok objektivitása érdekében a felmérést egy független társaság, a HMSM Consulting végzi majd el havonta egyszer. Utóbbi cég a magyarországi hipermarketpiacon legnagyobb eladást jelentő háromezer márkatermékből választja ki azt a 600-at, amelyet bevonnak az aktuális felmérésbe.
 A vezérigazgató szerint az oldalt az Önszabályozó Reklám Testület korábbi ajánlásával összhangban hozták létre. A vezérigazgató az oldal elindítását azzal indokolta, hogy tapasztalataik szerint a válság miatt az emberek most kevesebbet és másként vásárolnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!