Rendhagyó járgányok találkozója

Mór - Autós, motoros családi napot tartanak szombaton reggel 9-től este 7-ig, az érdeklődök napjaink rendkívüli járművein túl jó néhány veterán autót is megtekinthetnek.

Tóth Péter

Az AFL és a Hammerstein gyárak parkolójában négy évvel ezelőtt csak motorosoknak tartottak bemutatókat, most azoknak az igényeit is kielégítik, akiket más járművek is érdekelnek. Azért a motorosok sem maradnak ki: Trischberger Csaba szervező elmondása szerint a fehérvári Junior Streetfighter Team és Végh Tamás Tompika tart motoros kaszkadőr-bemutatót. Sorolja azokat az autótulajdonosokat, akik járgányaikkal várhatóan megjelennek az eseményen: Mosonmagyaróvárról érkezik  Mórra az ország legszebb Velorexe, amelyik megjárta a BudapestBamako ralit.  A veterán autók közt várhatóan tizenegy Cadillac is lesz, ezentúl raliautókat, egy Hummert és nagy sebességű távirányítású autókat is felvonultatnak. A gyerekeket bohóc szórakoztatja majd, a rendezvény belépőjegyeiből befolyó bevételt a móri kórház és a mentőállomás javára ajánlották fel a szervezők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!