Megműtötték Krisztina Triscsuk térdét

Úgy látszik, hogy hadilábon állnak Fortunával az Alcoa FKC női kézilabdázói. Vincze Melidának eltörött a kézközépcsontja, Triscsuk egy otthoni banális eset áldozata lett: levált egy porcdarab a térdéből.

Matók János

A Pannnon Kupa csütörtöki, a Magyarország-Hollandia válogatott mérkőzésen a balszélső  Vincze Melidának eltörött kézközépcsontja, s ez azt jelenti, hogy nem utazhat el a decemberi kínai világbajnokságra. A fehérvári csapat másik kitűnősége, Krisztina Triscsuk egy otthoni banális eset áldozata lett: még pénteken este a televíziót nézte, majd nem tudott a lábára állni. Azonnal a kórházba vitték, ahol a vizsgálatok után bent is tartották, mert kiderült, hogy egy jókora porcdarab levált a térdéből. Abból, amellyel már nyáron is gond volt, amikor a Veszprém elleni felkészülési mérkőzésen megsérült. Triscsuk már túl van a műtéten, s várhatóan másfél hónapig nem állhat a csapat rendelkezésére. Vincze Melinda keze 3-4 hétig lesz gipszben, majd azt követően kezdődhet a gyógytorna. Némi vígasz az FKC számára, hogy a közelgő vb miatt most szünetel a bajnokság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!