Sator döntött: megvan a keret a Pannon kupára

FMH - Pénteken 19.15-kor az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban Olaszország alakulata ellen mutatkozik be a Pannon Hoki Kupán a magyar jégkorong-válogatott. Csütörtökön végleg eldőlt, ki lesz tagja a keretnek.

Bobory Balázs

Ted Sator elégedett volt a szerdai, egymás között lejátszott edzőmérkőzés tapasztalataival, majd aludt egyet az összecsapásra, és csütörtökön, ebéd után hat fővel szűkítette a már korábban sérülések miatt megfogyatkozott keretet. A bokáját fájlaló Kóger Dániel, az izomhúzódást szenvedő Vladimír Dubek után a ferencvárosi Budai Krisztián, Jánosi Csaba és Hegyi II Ádám, a miskolci Láda Balázs, a dunaújvárosi Erdélyi Péter, a vasasos Sándor Szilárd költözött ki az edzőtáborból. Hír még, hogy Jobb Dávidnak is akadnak kisebb fájdalmai, így az ő szereplése is kérdéses.
A válogatott kerete ezek után a következő, kapusok: Szuper Levente, Hetényi Zoltán. Védők: Hegyi I Ádám, Horváth András, Jobb Dávid, Ondrejcik Rastislav, Pozsgai Tamás, Sille Tamás, Svasznek Bence, Szélig Viktor, Szirányi Bence, Tokaji Viktor. Csatárok: Azari Zsolt, Bartalis István, Benk András, Borbás Gergely, Fekete Dániel, Galanisz Nikandrosz, Holéczy Roger, Kiss Ákos, Kovács Csaba, Ladányi Balázs, Magosi Bálint, Mihály Árpád, Nagy Gergő, Nathan Martz,  Palkovics Krisztián, Peterdi Imre, Sikorcin Ladislav, Sofron István, Vas János, Vas Márton, Vaszjunyin Artyom.
A mieink a tornát az A csoportos Olaszország ellen kezdik, és az előzetes összeállítások alapján minden bizonnyal ez lehet  a legkeményebb találkozó a magyar alakulat számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!