Csodás gyógyulás - túlélte a H1N1-et

Kovácséknál a hét és fél éves Gergő kezdte el díszíteni karácsony előtt a fenyőfát. Egyébként nem jön el a Jézuska - mondta akkor a kisfiú. A csúcsdísz az ünnepek alatt végig a fa alatt hevert, hiszen azt mindig az apa dolga feltenni a fenyő tetejére. Mégsem maradt csoda, ajándék nélkül a család. Kovács Béla ugyanis visszatért, mégpedig a halál széléről.

Szabó Beatrix

- Béla vagyok, a szörvájvör , vagyis túlélő - mondja nevetve a családfő. A humor a gyógyulás egyik biztos jele...

- November végén egy vasárnapi napon belázasodtam. Egy hetet itthon voltam, de valahogy csak nem javult a helyzet. Pénteken azután visszamentem a körzeti orvoshoz. Ő semmi különöset nem vett észre. A hétvégén is folyamatosan 38-39 Celsius-fok közötti lázam volt, a fürdő, a gyógyszer sem segített. Hétfőre még rosszabb lett a helyzet, ezért a feleségem mentőt hívott hozzám. Kórházba kerültem, és még aznap, vagyis 7-én este leállt a légzésem - idézi fel a kezdeteket Béla.

- A mentők a sürgősségi osztályra vittek. Megvizsgáltak, azt mondták, szinte ropog a tüdőm. Fél óra múlva már az intenzív osztályon feküdtem. Aztán filmszakadás - írásunk főhőse körülbelül eddig emlékszik vissza a történtekre.

A gyógyulás részleteirl itt olvashatnak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!