Évtizedes hűség jutalma

A Hírlap olvasói egyre több helyen tudják kedvezményre váltani a Hűségkártyát. Régi előfizetőnk, Katczerné Szecsődi Klára ruhavásárláskor veszi igénybe az akciót.

feol.hu

A Hírlap Hűségkártya elfogadóhelyek száma egyre csak bővül  a visszajelzések igazolják, érdemes csatlakozni akciónkhoz , a választék gyarapodik, amelynek az évtizedek óta előfizetők, akik egyben plasztiklap-tulajdonosok is, nagyon örülnek. 

- Lassan harminc éve olvassuk a Hírlapot, és remek kezdeményezésnek tartottam, hogy  azok, akik régi előfizetők, megkapják a Hűségkártyát - mesélte lapunknak Katczerné Szecsődi Klára. A kártyatulajdonos ruhavásárlásokkor  veszi  igénybe a kedvezményre jogosító műanyag lapocskát.   Akik  nagy  bevásárlókörútra indulnak, ügyelniük kell  arra, hogy csak abban az üzletben   válthatják be a kártyát, amelyik csatlakozott az akcióhoz, és feltüntette az ajtaján vagy az ablakán azt, hogy elfogadóhely. 
-  A  Fő utcai ruhaüzletekben szoktam vásárolni, s akkor igénybe veszem a kártyát, de jó lenne, ha az eladók figyelmeztetnének   a fizetéskor, hogy kaphatok kedvezményt. A pénztárnál az ember az árura, a pénzre, a visszajáróra koncentrál, és csak  később  ugrik be, hogy le is faraghatna az összegből pár százalékot,    ha  felmutatja a Hűségkártyát.
 Katczerné Szecsődi Klára folyamatosan figyeli az elfogadóhelyek  listáját a Hírlapban és az rtv-tippben, és használja a kártyát, így az mindig a pénztárcájában van.
Gyakran     előfordul, hogy azzal keresik meg  előfizetőink szerkesztőségünket, hogy elvesztették vagy ellopták a Hűségkártyájukat, ők az Ady Endre utca 15. szám alatti irodában kérhetnek ideiglenes plasztiklapot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!