Pénteken bevásárlónap!

FMH - A Fejér Megyei Hírlapban csütörtökön megjelent kuponokat február 26-án, pénteken óriási kedvezményekre válthatja be. A vásárlók nyereménysorsoláson vesznek részt.

Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Hírlap Hűségkártya akciója folytatódik: Bevásárlónapot szervezhet minden olvasónk, aki fogyasztókezelésen venne részt, ablakot cserélne, megjavíttatná az autóját, taxival utazna, szemüveget készíttetne, bútort vásárolna, csempét cserélne, ebédelne egy jót  hogy csak néhányat említsünk a huszonnégy elfogadóhely kedvezménye közül.
Érdemes elővenni a csütörtöki lapszámot, melynek 11. oldalán a levásárolható kuponok, illetve az akcióban résztvevő vállalkozások találhatóak. Ezeket a szelvényeket kell kivágni, s elvinni pénteken a bevásárlónapos akcióban résztvevő üzletbe, szolgáltatóhoz, ahol a kuponon feltüntetett kedvezményt az akcióra vonatkozó termék árából levonják. Annyival kevesebbet kell tehát fizetni érte! A vásárlás helyszínén érdemes kitölteni a kupont, s hagyja ott, hogy részt vehessen a nyereménysorsoláson.
A nyereményt felkínáló az az elfogadóhely, amely a legnagyobb kedvezményt nyújtja a Bevásárlónapon. Ez pedig nem más, mint a Székesfehérvár, Tolnai utca 42. szám alatt működő Sóbarlang. Így a szerencsés nyertes egy 10 ezer forint értékű sóbarlangi kúrát tudhat majd magáénak. Az egészségmegőrző kezelések nem csak a léleknek tesznek jót, de a tüdőnek s a légcsöveknek is, megkönnyítik a légzést, csökkentik az allergiás tüneteket, az asztmát. S mindemellett a stressz is elillan, ami szintén nem mellékes a mai világban.
Írják be naptárjukba,  ha ezüst ékszert, szövetet, sílécet, falfestéket, matracot, ágykeretet, kertkapu mozgatót, mézeszserbót, szélvédőt, csemperagasztót vásárolna, tartós szőrtelenítést tervezne, akkor azt intézzék el még pénteken! Sok ezer forintos megtakarítással dicsekedhet akkor otthon, hiszen a Fejér Megyei Hírlap ebben is segít olvasóinak! A hűsége nálunk kifizetődik. S ha nincs Hűségkártyája: fizessen elő egy évre, s máris indulhat vásárolni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!