Nálunk van az Év bankára

Székesfehérvár - Csicsáky Péter, a TakarékBank Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Fehérvár FC felügyelőbizottságának elnöke lett az Év bankára.

Klecska Ernő

Csicsáky Pétert a hazánkban működő bankok vezetői választották e kitüntető címre - jelentették be a MasterCard Az év bankja elnevezésű  program díjkiosztó gáláján csütörtökön este. A TakarékBank Zrt. elnök-vezérigazgatója azok közé a bankvezetők közé tartozik, akiknek neve egybeforrt bankjuk nevével - áll az indoklásban.
- Feltételezem, hogy az elismerés az általam végzett munkának is szól, de úgy érzem, a díj jelentős részben annak a komoly erőfeszítésnek elismerése, amelyet a TakarékBank munkatársai évek óta végeznek a takarékszövetkezeti szektor fejlesztése és versenyképesebbé tétele érdekében - mondta el Csicsáky Péter. A szakember 16 éve tagja a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. menedzsmentjének, ahová ügyvezető igazgatóként került. Az országos lefedettséget nyújtó hálózat mára 23 taggal 343 takarékszövetkezeti fiókot foglal magában, és az ország második legnagyobb egységes ATM hálózatát működteti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!