Újraválasztották az elnököt

Székesfehérvár - A Kodolányi János Főiskola főépületében tartották a Székesfehérvári Fogyasztóvédelmi Egyesület éves közgyűlését péntek délután. Szép számmal gyűltek össze erre az alkalomra az egyesület tagjai.

S. Töttő Rita

Az éves beszámolón túl a vezetőség újraválasztásáról is döntöttek a résztvevők: Németh László elnök újraválasztását nyílt szavazással tartották. Ekkor még a levezető elnök kétharmados többséget említett a szükséges újraválasztáshoz, s ezután voksoltak a tagok: e szerint négy tartózkodás, tíz ellen- és tizenkilenc mellette szavazással első körben nem sikerült elérni a kétharmadot. Ekkor Németh László tájékoztatta az egybegyűlteket, hogy tudomása szerint ötven százalék plusz egy fő szükségeltetik az újraválasztáskor. Ez az arány viszont már elegendő volt, ezért az elnök továbbra is elnök maradhat. Később Németh azt mondta a tagoknak, hogy a kétharmados többségre kizárás esetén van szükség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!