Közös ünneplés Krisztus Király napjain

Székesfehérvár - Gyertyás, fáklyás felvonulással ünnepelték pénteken este többen is a Budai-Kisteleki-Lehel út sarkánál lévő kereszt és tér megújulását és az új teret.

Klecska Ernő

Az eseményre  a IV. Krisztus Király Napok keretében került sor.  A menet a Zsolt utcai templomtól indult, a keresztet, amely mellett egy kis parkot is kialakítottak, Kiss János nagyprépost szentelte fel. A hideg ellenére sokan vállalkoztak az útra. Az esti program Borbély Béla fotóművész, Zsolt utcai Közösségi Házban szervezett kiállításának megnyitójával zárult.
 A Krisztus Király Napok színes programokkal invitálja az érdeklődőket. 

Szombaton szentmise lesz az egyházközség elhunyt és élő lelkipásztoraiért, híveiért, majd 18.30-tól bor-, és pogácsaverseny, borkóstoló, vidám műsorok, versek, énekek várják  a vendégeket. Vasárnap 9 órakor ünnepi szentmisét celebrál Spányi Antal megyéspüspök, később vendégváró fogadás és beszélgetés lesz a közösségi házban. Este 19 órától jótékonysági hangversenyre kerül sor  az Operaház művészeivel a Jézus Szíve templomban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!