Magára nyitotta a gázcsapot egy férfi elkeseredésében

Baracs - Családi veszekedés közben, végső kétségbeesésében jutott odáig egy férfi, hogy megnyitotta a gázcsapot. A rendőrök a család bejelentése után érkeztek a helyszínre, hogy intézkedjenek.

feol.hu

Családtagjával veszett össze egy 53 éves férfi Baracson szerdán késő délelőtt, majd a vita hevében úgy döntött: kinyitja a gázcsapot.

A veszekedés hevében magából kifordult férfi nagy valószínűséggel magában akart kárt tenni azzal, hogy felrobbantja a házat. Mindenesetre családtagjait ezzel fenyegette meg. A fenyegetésről a férfi lánya értesítette a rendőrséget. Megállapításuk szerint a férfi - miután kizavarta családtagjait az Ady Endre utcai lakásból -, elvágta a tűzhelyhez vezető gázvezetéket és kinyitotta a főcsapot. A járőrök kiérkezésekor sem volt hajlandó előjönni a házból. Miután a rendőrség intézkedett a ház áramtalanításáról, és a bemenő gázvezetéket is leszakaszolták, az egyik dunaújvárosi járőr bement a lakásba. További két kollégája ezt követően jutott be az épületbe, ahol a férfi még ez idő alatt is ellenállt a rendőri intézkedésnek. Zaklatott állapotára tekintettel mentőt hívtak a helyszínre és kórházba szállították – közölte R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszély okozás miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!