Programok testnek és léleknek, a Vörösmarty Társaságnál

Székesfehérvár - Finom falatok a testnek, igényes szellemi táplálék a léleknek - a Vörösmarty Társaság decemberi programjairól és az általuk szervezett vacsoráról hangzottak el részletek a keddi sajtótájékoztatón.

feol.hu

Bobory Zoltán, a főként irodalmi rendezvények szervezésével, könyvkiadással foglalkozó társaság elnöke kedden a Szent István Művelődési Házban elmondta: harmadszor rendezik meg a Vörösmarty-vacsorát, amelynek helyszíne a Szent István terem lesz december 1-én 19 órától. Az est célja a közösségteremtés, ami az első két alkalommal jól sikerült.
S hogy az ízletes falatok elköltése után ne csak a gyomor, hanem a szellem, a lélek is elégedetten teljék el, műsor is kínálkozik a vacsorához: fellép a Polihymnia trió és Szersén Gyula színművész.
Az esten adják át a Vörösmarty Kancsót annak az illetőnek, aki a társaság érdekében sokat tevékenykedik.

A tájékoztatón szó esett az irodalmi kör decemberi programjairól is, így például a december 7-ei könyvbemutatóról, amikor Bakonyi István könyvét ismerheti meg a közönség. Pálfy Margit színművész december 13-án ad ismét önálló estet, 14-én pedig Kosztolányi Dezsőre emlékeznek és aznap nyílik meg az Áron Nagy Lajos Művészetbarát Kör által szervezett kiállítás is.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!