Sok adakozó is nehéz helyzetű

Székesfehérvár - Lapunk adta az ötletet egy kezdeményezéshez. A vácisok összefogtak, és ajándékot gyűjtöttek a gyermekotthon lakóinak.

Tihanyi Tamás

A Váci Mihály  Ipari Szakképző és Kollégium tantestülete és diákjai karácsonyi meglepetést készítettek a fehérvári gyermekotthon huszonhárom lakójának. Az osztályok kiválasztották a gyerekeket és egy doboznyi meglepetést gyűjtöttek össze  számukra. Az ajándékokat ma juttatták el az intézménybe, de a gyerekek azokat természetesen csak a karácsonyi ünnepen kapják meg. Az akció valódi értéke az, hogy az adakozók is többnyire hátrányos helyzetűek, akik maguk is rászorulnának a segítségre. Ennek ellenére azonnal szívügyüknek tekintették a kezdeményezést.  "Tudjuk, jó helyre kerültek az ajándékok, és büszkék vagyunk arra, hogy az iskola bebizonyította: fontosak az emberi értékek, fontos, hogy ne feledkezzünk meg embertársainkról", mondta el  az átadáskor Somogyfokiné Gődény Krisztina tanár.     

Számlaszám: 12092309-00107354-00100001, közlemény: adomány

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!