Nagy Dani Felcsúton edz, ifj. Haraszti is a Vidihez szerződött

Székesfehérvár - A "kisvidi" is edz már e héttől, új tagokkal a keretben, a felnőtt csapat pedig a tegnapi két új igazolás után ma egy harmadikat is bejelentett.

Matók János

Hétfőn elkezdte a felkészülést a Videoton-Puskás Akadémia NB II-es labdarúgócsapata is: Hartyáni Gábor vezetőedző és a szakmai stáb átmozgató edzést, hosszabb távú futást és rövidebb idejű kötetlen játékot vezényelt a keret tagjainak Felcsúton. Kedden - az NB I-es kerethez hasonlóan - orvosi vizsgálat volt a Sóstói Stadionban, majd délután az újabb tréningre került sor Felcsúton. Szerdán délelőtt és délután gyakorolt a csapat.
Új játékos is felbukkant a keretben: a Vidi U19-es csapatától érkező Molnár Tibor, valamint a "kisvidivel" dolgozik már Uros Nikolics és Nagy Dániel is. Hiányzó: Szolnoki Roland, aki a Vidivel Spanyolországba utazott, valamint a megbetegedett Máté János.

 A felnőtt csapatnál is van újdonság. Amit eddig csak vélelmeztünk, az szerdán bekövetkezett: a Videoton FC hivatalos honlapja közölte, hogy a piros-kék klub 2 és fél éves szerződést kötött ifj. Haraszti Zsolttal, a Paks FC futballistájával. Ám miután a fiatal középpályás a Paks és a Siófok színeiben már játszott 2011-ben, a Vidi valamelyik klubnak kölcsön adja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!