Döntetlennel zárult a Vidi edzőtábora

Székesfehérvár - Befejeződött a Videoton FC törökországi edzőtáborozása, a bajnoki címvédő az utolsó felkészülési mérkőzésén az orosz élvonalbeli FC Kuban Krasnodar ellen lépett pályára szombaton Belekben.

Matók János

A mérkőzés - a klub honlapján megjelent tudósítás alapján - gólnélküli 0-0-ra végződött. Az első félidőben a Krasnodar játékosai kétszer találták el a kapufát, valamint egy büntetőhöz is jutottak, ám azt Traore kihagyta. Az elefántcsontparti légiós később azzal tűnt ki, hogy csúnyán elintézte Szolnokit, aki megsérült. Jellemző, hogy a játékvezető - aki szintén orosz nemzetiségű - egy ejnye-bejnyét sem mondott, de a Krasznodar vezetőedzője azonnal lecserélte játékosát. A "spori" azt is megtette, hogy piros lappal ki akarta állítani Brachit, ám a fehérvári játékosok tiltakozása után meggondolta magát. A Vidi legközelebb szerdán Diósgyőrben lép pályára a Ligakupában.

A Vidi honlapja itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!