Illik a kulcsod a záramba? Párkeresés, kicsit másképp!

FMH - Egyre gyakrabban halljuk azokat a szavakat, hogy szingli, és facér. Az egyedülálló hölgyekre és urakra szokták mondani. A mai világban nehéz ismerkedni, gátlásosak vagyunk. Vannak érvek és ellenérvek, azzal kapcsolatban, hogy szórakozóhelyen keressen- e párt az ember. A megyében egyedülálló ötlettel állt elő egy csapat.

Törő Bálint

- Te hoztál magaddal feszítővasat, vagy lángvágót? - beszélgetnek a srácok az egyik fehérvári szórakozóhely bejárata előtt.

Kérdezem tőlük, miért van szükség egy buliban különböző zár feltörő eszközökre? - Ha nem nyílik a lakat, akkor is kell az a lány! - nevetve mondja a srác. Egy fiatalokból álló társaság merész és egyedi elképzeléssel rukkolt elő: lakat party-t rendeztek. Ilyenre még nem volt példa a megyében. A buli lényege, hogy minden férfi egy kulcsot, minden lány pedig egy lakatot kap. A fiúk feladata ezek után, hogy kinyissák valamelyik szerkezetet, és elnyerjék az áhított hölgy kegyeit.

- Azért jó az elképzelés, mert van egy indok, hogy odamenjek a számomra szimpatikus lányhoz - meséli Zoli. - Igen nehéz manapság párt találni, a hölgyek a karrierjükkel vannak elfoglalva és nem szánnak elég időt a párkapcsolatukra. Azt mondják, hogy discoban nem lehet ismerkedni, na majd meglátjuk! - folytatta. - Eddig pár lakattal, vagyis lánynál próbálkoztam, de nem jártam sikerrel, de nem velem volt a gond - summázza az eddig történteket. Főhősünk nem csüggedt, és szorgosan kezdeményezett, lehet a végén sikerrel jár

A rendezvény egyik kitalálója is hasonló véleményen van, mint Zoli: - Az ismerkedés nehezebbé vált, a mai világban, az emberek nem figyelnek oda az apró részletekre, de ez a buli lehetőséget ad arra, hogy a srácok beszélgetésbe elegyedjenek a lányokkal, kezdeményezzenek, és a kulccsal megpróbálják kinyitni a lakatot.

Aztán, vagy elfordul a kulcs a zárban, vagy nem. - Ha nem nyitja, de mégis szimpatikusak egymásnak még bármi lehet a dologból, a lényeg, hogy beszélgessenek, alakuljon ki bizonyos kontaktus közöttük - vette át a szót Solner Richárd,a másik ötletgazda, aki mellesleg lakatos, de szerencsére nem kellett közbeavatkoznia az est folyamán.

A szervezők 250 lakattal és a bele való kulccsal készültek az estére. Gyakorlatilag kevés az esély rá, hogy mindenki nyitni fog, viszont arra az esetre is gondoltak mi történik akkor, ha a lány számára nem szimpatikus fiatalember nyitja ki a lakatot. - Megadjuk az esélyt a többi férfinak, úgy, hogy kicseréljük az eszközt és folytatódhat tovább a játék - fejtette ki véleményét Solner Richárd.

Zoli szorgos keresgélés után végre rátalált Kittire, akivel egy pillanat alatt megértették egymást.

- Kíváncsi voltam, vajon hogyan reagálnak a fiúk, tényleg oda mernek jönni és beszélgetést kezdeményezni. Fontos nekem, hogy legyen közös témánk, azonos érdeklődési körünk - mondta  Kitti miközben Zoli a lakatot feszegette.

Persze nem kellett, hiszen kinyílt, így megnyerték az est nyereményét, egy limuzinos pezsgőzéses randevút, amivel közelebb kerülhetnek egymáshoz. Oda sajnos minket nem hívtak

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!