Csákvár

2016.03.29. 10:43

Csákvárért Díjban részesültek a Cimborák

Csákvár – Tizenhárom éve boldogítják közönségüket a Cimborák. A férfikórus kinőtte magát s mára elmondhatja: olyan díjazott dalos csoport, amely értékeket közvetít és ahol jó énekelni... Idén ők is Csákvárért Díjban részesültek.

S. Töttő Rita

A Cimborák Férfikórus Egyesület első karnagya, Mihályi György vezetésével alakult meg 2003-ban, később pedig számos vezetőt megélt: 2012-ig Bódi Árpád, majd pedig Mohl Józsefné vezette a tizenhat fős férfikart, akik most újból vezetőt keresnek.

Átadón: Bokodi István, Illés Jenő, Bozsik Tibor, Schmidt Attila, Kaszap József, Halász György, Németh László, Szabó István, Fazekas László. Hiányzik: Csányi István, Csuta Zsolt, Czvikli Ferenc, Sárközi Ferenc, Schweighardt Ferenc, Nagy Fülöp Fotó: Némedi István

A csapat számára nagy öröm volt a Csákvárért Díj kitüntetés, melyre a kar több tagja is eljött, hogy átvegyék az elismerést a város vezetésétől. Az egyesület folyamatosan formálódik, zene- és dalkedvelő emberekből áll, akik ma már számos rendezvényen képviselik Csákvárt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!