íme, a titok
2017.10.18. 17:15
Süssön ropogós csörögefánkot!
A csörögefánk akkor jó, ha éppen annyira ropogós, amennyire kell, ehhez azonban nem árt ismerni az elkészítés titkát.
Hűvös őszi estéken meglepheti magát egy finom desszerttel, a csörögefánk pedig éppen ideális ehhez. A Fanny konya receptje alapján megtudhatja, hogyan készül.
Hozzávalók (24 darabhoz):
400 g liszt + a nyújtáshoz
½ tasak sütőpor
1 csipetnyi szódabikarbóna
1 csipet só
1 tasak vaníliás cukor
50 g kristálycukor
100 g vaj
2 db tojás
3 ek tejföl
olaj a sütéshez
Elkészítési idő: 60 perc
Egy darab: 130 kcal
![](https://cdnkpi.mediaworks.hu/2021/09/kyH_S9k4ubIFgIFJqBxFP0ACzhM3eH-lH8tySUXGQaU/fill/1500/1343/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMxNmZiN2E1NmZlNzQ2MThiODY2ZGEyZWYzMWEzM2I1.jpg)
Borítókép: VGstockstudio / Shutterstock.com
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre