Foci

2012.06.21. 05:14

Trajkovics még nem a Vidié

Székesfehérvár - Tegnap elutazott Szlovéniába a Videoton labdarúgó-csapata, amely nyugodt körülmények között készülhet tíz napig az előttük álló szezonra. Több edzőmeccs szerepel a programban.

Bobory Balázs

 A pillanat, melyben most vagyunk, nagyon embert próbáló, azonban jómagam, a szakmai stáb és a játékosok is tele vagyunk önbizalommal. Biztosak vagyunk abban, hogy az idei szezon is nagyon sikeres lesz a klub életében - nyilatkozta Paulo Sousa, a piros-kékek mestere az indulás előtt a klub hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak.
Ezt várják a Videoton-drukkerek is, a cél nem is lehet más, mint a bajnoki cím visszahódítása, no meg talán egy sikeres európai kupaszereplés.
A szlovéniai edzőtábor, az ott elvégzett munka ebben sokat segíthet, a tervek szerint több nemzetközi felkészülési találkozó vár a csapatra.

Kérdés az is, hogy lesz-e új játékos a keretben, aki bemutatkozhat Sousa csapatában. A Győri ETO elöljárói megszellőztették, hogy  a 31 éves szerb középpályás, Nikola Trajkovics Fehérváron járt orvosi vizsgálaton. A Videoton sajtófönőke, Szabó Gergő a hírrel kapcsolatban annyit mondott, hogy Trajkovics nem a Vidi szerződtetett futballistája.
 Még, de úgy tűnik van esély, hogy az lesz...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!