Foci

2014.04.24. 14:45

NB III: a Csákvár a Győrt fogadja pénteken este, a Honvédnál a Vidi II

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában, a Közép csoportban a Videoton FC II pénteken 15 órától a Budapest Honvéd MFA vendége, a nyugati csoportban az Aqvital-Publo Csákvár a Győri ETO FC II csapatát fogadja pénteken 19 órától.

Matók János

Budapest Honvéd MFA  - Videoton FC II

Rangadó, hiszen a tabellán harmadik helyen álló csapathoz látogat a 4. helyezett Vidi II. Miután remek tavaszt produkált eddig Vítor Campelos vezetőedző csapata, a piros-kékek győzelme sem kizárt, s ha így lesz, helyet cserélnek.

Aqvital-Publo Csákvár - Győri ETO FC II, 19 óra

Szintén egy rangadó, hiszen Bognár György vezetőedző csapata, a listavezető Aqvital FC az 5. helyen álló csapatot fogadja. A Győr II sokáig dobogós volt, ám leszorult onnan. A tavaly őszi meccsen, nagy küzdelemben a Rába-partiak nyertek 1-0-ra, de ez már a múlt. Persze kérdés, hogy az NB I-es ETO keretéből kit kap meg Jakl Antal vezetőedző, de egy-két fecske nem csinál nyarat. Mihály Dávidék lendületbe jöttek, látványosan és gólratörően játszanak a mérkőzéseiken.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!