Foci

2015.02.21. 13:50

Gajdos Zsolt és a triplája - A csákvári csatár már a Fradi ellen készül

Csákvár - Az NB II-es labdarúgó-bajnokság tavaszi nyitányán, az Aqvital FC Csákvár 4-2-re győzött a nagy múltú Kaposvári Rákóczi ellen. A termésből Gajdos Zsolt 3 góllal vette ki a részét.

Matók János

A Puskás Akadémia FC kölcsönjátékosaként futballozik az Aqvital FC Csákvár csapatában Gajdos Zsolt, a gólerős támadó. A Kaposvár elleni „kiesési" rangadón parádézott, hiszen háromszor vette be egykori felcsúti csapattársa, Somodi Bence kapuját. Kétszer lábbal, egyszer pedig fejjel volt eredményes, így mesterhármast ért el, góljai közé Nyilasi Bálint találata ékeződött be.

– Az NB II-ben ez volt az első mesterhármasom, most végre összejött – mondta a gratulációk fogadása után Gajdos. – Nagyon örülök, de annak még jobban, hogy a győzelemmel nagyon fontos három pontot szereztünk, s kiszolgáltuk a szurkolóinkat. Azért egy kicsit mérges vagyok magamra, hiszen még két gólt szerezhettem volna, de kihagytam azokat a lehetőségeket. Majd legközelebb, ha nagyobb szükség lesz rá, biztos, hogy befelé pattan a labda. Azért nem volt ilyen egyszerű ez a siker, hiszen a meccs első részét kissé át-aludtuk, de aztán magunkra találtunk. Jól ment a játék, már nagyon vártam a hosszú felkészülés után a bajnokságot. A következő tétmeccsünk a Fradi ellen lesz a Magyar Kupában az Üllői úton. Nem feltett kézzel lépünk pályára, s mindent megteszek, hogy betaláljak Dibusz kapujába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!