Bulvár-celeb

2024.05.17. 18:20

Nem tagadja Berki Mazsi: ezeket csináltatta meg az arcán

A sztáranyuka fél a ráncoktól, ezért vette rá magát a beavatkozásra.

MW

Berki Mazsi felvállalja a szépészeti beavatkozásait

Forrás: Hot! magazin

Berki Krisztián özvegye tisztában van azzal, hogy sokan támadni fogják érte, de fölvállalta, hogy 32 éves kora ellenére átesett élete első botoxkezelésén. Mazsi az Instagram-oldalán osztotta meg a tapasztalatait, és a Borsnak beszélt a részletekről.

Berki Renáta
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

"Tisztában vagyok vele, hogy a botox még mindig nagyon megosztó téma, pedig nagyon sok ember esett át már ilyen beavatkozáson, és rengetegen érdeklődnek iránta. (...) Február 19-én volt a beavatkozásom, és azért vállaltam fel, mert nem szeretném, hogy elmélyüljenek a ráncaim. 

A szemöldököm között két függőleges csík alakult ki, ezt szerettem volna eltüntetni. Mindig azt hallottam korábban, hogy a botoxtól eltűnik a mimikánk, éppen emiatt jártam alaposan utána, mert ezt nem szerettem volna. 

A közvetlen környezetemben, aki nem tudott róla, semmit nem vett rajtam észre.

 Jó géneket örököltem, apukám, anyukám és a nagyszüleim által, ők koruk ellenére is kevés ránccal rendelkeznek. Ameddig lehet, szeretném a fiatalos kinézetemet megőrizni az arcomon is" – szögezte le Mazsi.

Berki Mazsi
Fotó: Markovics Gábor

Instagram-oldalán egy videót is megosztott a tapasztalatairól, remélve, hogy sokaknak megváltozik a véleménye.

32 évesen túl vagyok életem első botoxán és igen vállalom! Manapság egyre több megosztó témával találkozunk és minden, ami plasztika, az bizony igen megosztó

- kezdte Mazsi, aki azt is kiemelte, élete első szépészeti beavatkozásán nagyjából hat évvel ezelőtt esett át.

"Több mint 6 éve voltam először ajaktöltésen és azóta foglalkozom az ajkam természetes dúsításával, úgy hogy még véletlenül se essek túlzásba, hisz szeretném, hogy a szüleim rám ismerjenek" – hangsúlyozta a sztáranyuka, aki fontosnak tartja, hogy felvállalja a beavatkozást a nyilvánosság előtt is. 

Dr. Parrák Zita esztétikai orvos a Borsnak elmondta, annak, hogy "itthon szinte még most is bűnnek számít, ha valaki botoxoltat", a téves információáramlás a fő oka. Hogy mit árult el a doktornő a megosztó szépészeti beavatkozásról, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában