Bulvár-celeb

2024.06.04. 11:32

Csősz Bogi kibökte, igazából miért váltak el milliárdos férjével

Egy nagy beszélgetésük után tudta meg, hogy nincs tovább.

Csősz Bogit még török luxusfeleségként ismerte meg az ország csaknem tíz évvel ezelőtt, azóta 180 fokos fordulatot vett az élete. Elvált, és új fejezetet nyitott az életében, bár a volt férjével még mindig tartja a kapcsolatot. „Megmaradt a bizalmas baráti viszony köztünk.

 Ő egy nagyon spirituális, érett férfi, tudta, hogy nincs közös jövőnk. Racionálisan feltettem neki a kérdéseimet, és több volt a nem, mint az igen, ezért elmondtam neki, hogy ezen így nem lehet dolgozni” 

– árulta el Csősz Bogi a váláshoz vezető okokat az ATV Nő háromszor című műsorának legutóbbi adásában.

Azóta az érzelmi élete is újra rendbejött, és ennek hatására a családdal kapcsolatos elképzelései is megváltoztak, úgy érzi, most jött el az életében az ideje a gyerekvállalásnak.

„Most jött el az a pont az életemben, hogy vágyom rá. Az is kellett ehhez, hogy le tudtam redukálni a munkaóráim számát, mert én nem hiszek abban, hogy a gyerekeknek bölcsődébe kéne járni az első három évben. Emellett az is hozzájárult ehhez, hogy a páromnak van egy kislánya, aki bennem is felébresztette az ösztönöket. Például 40 éves koromig egyáltalán nem főztem, nem érdekelt a háziasszony szerep, most pedig a legnagyobb örömmel csinálom.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!