Bulvár-celeb

2024.06.27. 09:11

Újabb szomorú hír: szakított szerelmével a TV2 sztárja

A gyönyörű szőke táncosnő, Szőke Zsuzsi párja nélkül utazott el a tengerpartra, sejtelmes poszttal tudatta, hogy egyedül ment nyaralni.

MW

Szőke Zsuzsi

Forrás: TV2

Zsuzsi jelenleg épp a horvát tengerparton nyaral, ahonnan bikinis fotót posztolt, rajongói nagy örömére. A kommentelők azonban kiszúrták, hogy nincs közös fényképe a párjával, rá is kérdezett egyikük. Zsuzsi válasza az volt, hogy nem vitte magával. A táncosnőt telefonon érte el a Bors.

293A0397
Zsuzsi táncpartnere a tavalyi DWTS-ben Simon Kornél színész volt
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

„Igen, körülbelül egy hónapja szakítottunk, ezért nincs már kint közös képünk. Nyilván nyaralni sem jöttünk már együtt, ez nem titok.Egy hónapja volt egy törés, ami miatt úgy döntöttem, hogy nem szeretném tovább folytatni ezt a kapcsolatot. 

Ami volt, az szép volt, de helyesebbnek láttam, hogy különváljanak az útjaink. Részemről békében váltunk el, hogy ő hogy dolgozza fel, azzal nem tudok mit kezdeni és ennél többet nem is szeretnék mondani a dologról. 

Jól vagyok most, felszabadultam és magamra koncentrálok. Rengeteget dolgozom, tanítok, sok fellépésünk van, és próbálom jól érezni magam a nyáron, ami eddig szerencsére sikerült is” – mondta el a lapnak Zsuzsi.


Zsuzsi a munkája mellett felnőttképzésre is jár a TV2-nél, így ez a nyaralása csak néhány napig tart majd, utána hazajön vizsgázni. 

Júliusban tervezek még a Balatonon és Horvátországban is nyaralni, de nálam ez teljesen munkafüggő, mert sok a fellépés, próbálom ahhoz igazítani a dolgaimat

– árulta el a gyönyörű táncosnő. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!