Bulvár-celeb

2024.06.20. 09:25

Szívszorító: elhagyatott horrorházzá vált a népszerű magyar színész otthona

2020. május 4-én az egész országot megrázta Szilágyi István felfoghatatlan tragédiája, a saját fia végzett vele különös kegyetlenséggel. Az özvegye halála óta a házuk magára hagyva omladozik...

MW

Szilágyi István és felesége 2017-ben

Forrás: MW bulvár

A sanyarú körülmények között élő színészt négy évvel ezelőtt, anyák napján gyilkolta meg a saját fia, akit azóta életfogytig tartó szabadságvesztésre ítéltek. A férfi  az édesapját kalapáccsal többször fejbe verte, fojtogatta és a mellkasát is megtaposta. Az ország Lópici Gáspárja a helyszínen életét vesztette.

Szilágyi István felesége, a szobrászművész Humenyánszky Jolán a tragédia idején otthon volt. Később, miután a ház lakhatatlanná vált, Ózdra költözött a testvéréhez, majd nem sokkal később kórházba került. Végül 2021. február 6-án elhunyt, így a rákosligeti ház üresen maradt.

_XXX3682
Így nézett ki néhány hónappal Joli néni halála után a ház
Fotó: Móricz István / Forrás: MW bulvár

A XVII. kerületben található, lepusztult ingatlan és a telek tavaly 36 millió forintért elkelt egy banki árverésen, ezért a szomszédok joggal bizakodhattak abban, hogy a romos házat lebontják, és megszabadulhatnak a környéken szaladgáló patkányoktól. A tragikus sorsú színész egykori otthona azonban továbbra is szellemház – írja cikkében a Bors.

Most ilyen állapotban van a színész egykori otthona, láthatóan nem történt változás
Fotó: Bors / Olvasói fotó

A Bors olvasója a napokban a X. utcában járt, és eljuttatott a szerkesztőségbe néhány fotót a házról. Elmondása szerint a romos épület a kerület egyik legszebb részén található, így nagyon rontja az összképet.

Rettenetes állapotban van az épület
Fotó: Bors / Olvasói fotó

A lakók pedig nyugtalankodnak, és nem értik, miért nem bontották már le a patkányokkal teli házat.

Igaz, hogy egy térfigyelő kamerát szereltek a ház falára, ami elvileg pásztázza a környéket, azt pedig tábla jelzi, hogy az ingatlant egy biztonsági cég is figyeli, de valójában semmi nem történt a telken. Nem is jár erre senki, amennyire én tudom. Ráadásul hamarosan, július közepén elkezdődik a parlagfűszezon is, szóval tehetetlennek érezzük magunkat. Pár éve lakom csak a környéken, így csak utólag tudtam meg, hogy Szilágyi István abban a házban halt meg. Rémes egy történet, az biztos

– mesélte a Bors olvasójának egy, az utcában lakó hölgy.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!