Bulvár-celeb

1 órája

Azta! Budapesten forgatják a világhírű sorozat folytatását

Megkezdődtek a munkálatok, a stáb nagyon szereti a magyar fővárost.

MW

Michael Weatherly

Fotó: AFP

A nagysikerű NCIS című sorozat még 2003-ban kezdődött, hazánkban pár évvel később tűzte műsorra a TV2. Azóta töretlen a sikere, épp ezért az alkotók úgy gondolták, hogy két mellékszálat is kiemelnek, melyből önálló sorozat készül.

A nagysikerű NCIS sorozat, mely a Haditengerészeti Bűnüldöző Hivatala Főügyekért Felelős Csapatának különleges ügynökeit és munkájukat követi nyomon, folytatásokat kap. Az alkotók ugyanis úgy látják, hogy van igény a folytatásra, épp ezért készülnek a sorozat rajongóinak két testvérsorozattal is.

Eddig az egyik volt teljesen biztos, mely az NCIS: Origins, azaz eredet címet kapta, mely egy előzménysorozat a fiatalabb Gibbsről, akit majd Austin Stowell alakít a történetben. 

A másik pedig az NCIS: Tony & Ziva is készül már: európai helyszíneken, köztük Budapesten forgatják. Ezzel kapcsolatban 

a Tonyt alakító Michael Weatherly tavasszal elmondta, hogy a magyar fővárosban lesz nyáron, hogy elkezdje forgatni a sorozatot, amelyben Tony és Ziva igyekeznek biztonságban felnevelni a tizenéves lányukat

 és persze mindenféle ügyeket oldanak meg. Itt a friss posztja, amelyben a magyar fővárost tökéletes helyszínként említi meg:

Az NCIS-spinoff, vagyis előzménysorozat, az NCIS: Tony & Ziva egyelőre 10 részes lesz, a Paramount+ pedig bejelentette a sorozat további szereplőit. Csatlakozik a pároshoz Isla Gie (Alapítvány), aki a 12 éves lányukat, Talit fogja alakítani, akinek akinek elege van abból, hogy gyerekként kezelik. A leírás szerint sokkal intuitívabb és jobb megfigylő, mint amennyire a körülötte lévő felnőttek hiszik, és készen áll arra, hogy ezt bebizonyítsa nekik. A stábhoz csatlakozik még Amita Suman, Maximilian Osinski, Nassima Benchicou, Julian Ovenden, Terence Maynard, Lara Rossi és James D'Arcy - írja az Origo.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!