Bulvár-celeb

2 órája

Meglepő: Polgár Tünde elárulta, milyen fontos dolog hiányzott az esküvőjéről

Régi álmát váltotta valóra Polgár Árpád felesége.

MW

Polgár Tünde vágya volt egy menyasszonyi fotózás

Fotó: TV2

Melyik nő ne szeretne a kor előrehaladtával olyan jól kinézni, mint Polgár Tünde, aki nagyon odafigyel test-lelki egészségére, ezért rendszeresen mozog, egészséges ételeket eszik, és keresi az örömteli, boldog pillanatokat? Férje mellett megtalálta a boldogságot, és arra törekedik, hogy teljes életet éljen. Éppen ezért hiánypótló, amit nemrég megtett - szúrta ki a Metropol. 

Polgár Tündéék egybekelése meglepetésesküvő volt, aminek tagadhatatlanul megvan a maga bája, azonban sok olyan dolog kimaradt belőle, amiről a legtöbb nő álmodozik.  Ilyen például a fotózkodás a nagybetűs Fehér Ruhában. Tündének azonban ebben nem volt része. Egészen eddig...

Polgár Árpád és Tünde
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

Ezt pótolandó, a Polgár házaspár egy levendulamezőn tartott menyasszonyi fotózást, amelyen Tünde csodálatosan nézett ki. Egy kulisszák mögötti videót is mutatott, amelyben szívmelengető vallomást tett:

Míg kívülről tökéletesnek tűnik a szerelmünk, nekünk is megvannak a magunk gondjai és harcai. Soha nem a tökéletes megoldást, hanem a közös nevezőt keressük. Mert mindig igyekszünk együtt, és nem csak egymáson nevetni.  (...) Merjetek szeretni, tökéletlennek lenni, és elfogadni a másik tökéletlenségeit, mert megéri együtt megöregedni, és az út végéig szeretve szeretni.

A videó ide kattintva tekinthető meg. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!