Bulvár-celeb

1 órája

Dancs Annamari megmutatta olaszországi álomotthonát (videó)

Dancs Annamari és szerelme csodaszép otthont varázsoltak maguknak Szicíliában.

MW

Forrás: Instagram

Nagyon munkás, dolgos, de közben végtelenül izgalmas hónapok és hetek vannak a gyönyörű színésznő és férje mögött. Dancs Annamari és párja ugyanis úgy döntött, hogy új életet kezdenek az álomszép Szicíliában, azon belül is Taorminában. A népszerű turista célpontnak csodálatos tengerpartja van, már régóta beleszeretett a házaspár. Most pedig már el is készült mesébe illő otthonuk, amiben minden olyan lett, ahogy azt megálmodták.

Dancs Annamari megmutatta szicíliai otthonukat

Bár nagyon keményen dolgoztak a férjével együtt, hogy a megvásárolt lakásuk minél hamarabb elkészüljön, egy percet sem bán az Operettszínház ünnepelt dívája. Dancs Annamari nagyon büszke magukra és boldogan mutatta meg rajongóinak álomotthonukat, aminek teraszáról a kék minden árnyalatával csábító Jón-tengert lehet látni.

Életünk egyik legnagyobb kalandját éltük át az elmúlt hetekben: nincs 3 hónapja, hogy rátaláltunk erre a lakásra, ahonnan az egész Taormina-Giardini öblöt látjuk a teraszunkról. 23 nap alatt varázsoltunk otthont belőle, hála érte a két fantasztikus építőnknek! A férjemmel együtt terveztünk, vásároltunk, cipeltünk, főztünk, festettünk, szereltünk, takarítottunk ( az építkezési törmeléket is) közben gyereket és nagyit is kirándultattunk, szeretgettünk… és voltunk 5 alkalommal a strandon is, kb 1 órát, szóval, a bátorságunk, a két kezünk munkája és a 38-40 fokban gyorsan összegyűlt verejtékünk is benne van ebben a lakásban/ kilátásban. És őszinte vagyok: marha büszke vagyok magunkra!

– írta Instagram-oldalán kiposztolt videójához a színésznő, amiben bemutatta elkészült álomotthonukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!