Hatalmas a tét

2 órája

Így készül a 14 legszebb lány a Magyarok Világszépe döntőjére (videó)

Az edzés, a pihenés és a tanulás is fontos elemei az utolsó napoknak.

MW

Szombaton kiderül, ki lesz a Magyarok Világszépe verseny következő királynője

Forrás: Tények.hu/Képernyőkép

Már javában zajlik a Magyarok Világszépe versenyének döntőjét megelőző bentlakásos felkészítőtábor, ahol a legszebb tizennégy lány több mint egy héten keresztül edz, tanul és fejleszti magát annak érdekében, hogy szombaton az ő fejére kerülhessen a korona – írja a Tények.hu.

Kamerák figyelik minden léptüket, fotózások vannak, interjúk és koreográfiát is tanulnak emellett. Négy felvonásban fogják megmutatni magukat szombaton, lesz nemzeti viselet, koktélruha, estélyi ruha és természetesen bikini. Úgyhogy erre készülnek itt a lányok, elég húzós napjaik vannak, de azt gondolom, hogy mire odaérünk a fináléhoz, addigra be fog érni a munkájuknak a gyümölcse

– mesélte Fásy Zsüliett, akinek édesapja, Fásy Ádám volt évekkel ezelőtt a verseny ötletgazdája.

Fásy Ádám elmondta,

a szombati döntőt egy látványos gálaműsorral is megfűszerezik majd, amelyen több mint tizenkét sztárfellépő szórakoztatja majd a zsűrit és a közönséget. Többek között Nótár Mary, Varga Viktor és Kis Grófo is színpadra áll majd, csak úgy, ahogy az üzletember zenekara a világhírű hegedűművész, Roby Lakatos vezetésével.

A tét pedig a lányok számára hatalmas, a nyeremények mellett ugyanis a királynő képviseli majd hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen, emellett egy autó büszke tulajdonosa is lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!