Bulvár-celeb

2 órája

Ma lenne 80 éves Andy Vajna: Vajna Tímea megható bejegyzést tett közzé

A neves filmproducer augusztus 1-jén ünnepelné a 80. születésnapját.

MW

Forrás: Bors

Andy Vajna minden bizonnyal egy jó szivarral és egy nagyszabású partival ünnepelné, hogy augusztus 1-jén betölti a nyolcadik X-et, ám a neves producer és filmmogul már nem érhette meg ezt a kerek évfordulót, 2019 januárjában elhunyt - írja a Bors. 

Bár özvegye, Vajna Tímea azóta férjhez ment, az új szerelem ellenére odaadóan ápolja Andy sírját, akinek két végső nyughelye is van: az egyik Budapesten, a Fiumei úti temetőben található, a másik pedig a tengerentúlon, Los Angeles-ben.

Mivel Timi jelenleg Amerikában tartózkodik, vélhetően az ottani sírhoz látogat ki augusztus 1-én, Andy Vajna 80. születésnapján és egy megható összeállítást is kitett az évforduló alkalmából a közösségi oldalára.

A Bors munkatársa közvetlenül Andy születésnapja előtt járt a temetőben, hogy megnézze, milyen állapotban van a filmmogul jellegzetes, oroszlános síremléke, amin egy filmtekercs is látható. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!