Bulvár-celeb

3 órája

Súlyos tünetek: Molnár Anikó hetek óta beteg

Elmondása szerint orvosai sem tudnak mit kezdeni vele, ugyanis a betegség okait nem találják.

MW

Molnár Anikónak bár  rengeteg pénze van, amit a pornóoldalával keres, ez most mégsem segít rajta. Hiába jár orvosról orvosra, nem tudnak rajta segíteni. A pornómodellnek nyár elején kezdődtek felső légúti megbetegedéshez hasonló tünetei, mint köhögés, kaparó torok, tüdőfájdalom, tüsszögés, amelyek később súlyosbodtak is nála.

– A csúcspont eddig az lett, amikor tüszős mandulagyulladást kaptam, amellett, hogy folyamatosan fájt a tüdőm és nagyon csúnyán köhögök

– magyarázta Molnár Anikó, aki eddig is odafigyelt az egészségére, de gyorsan elkezdett még több vitamint szedni, és fájdalomcsillapítókat is, hogy enyhítse a fájdalmait.

Elmondása szerint orvosai sem tudnak mit kezdeni vele, ugyanis a betegség okait nem találják meg, csak a tüneteit tudják gyógyszeres kezeléssel enyhíteni. Azonban meglepő tippjeik vannak arra, hogy vajon mitől alakulhatott ki a rejtélyes betegség, de a 48 éves pornómodell úgy érzi, hogy nem tud mit tenni.

A dokik egyébként azt sejtik, hogy talán a légkondicionáló lehet az oka... Nyár elején szereltettem be, mert már elviselhetetlen hőségek vannak.

– De hiába igyekszem nem túlhűteni a házat, nem magamra irányítani a hideg levegőt, valamiért mégsem bírja a szervezetem. Kikapcsolni pedig nem tudom, mert akkor megint fullasztó hőség lesz, amitől pedig aludni nem lehet. 22-es csapdája... – magyarázta a Ripostnak Molnár Anikó, aki így kénytelen megvárni, hogy enyhüljön az idő és majd ezzel együtt a tünetei is, amikor már nem lesz szüksége a klímahasználatra.

A tünetektől függetlenül Molnár Anikó nem állt le pornográf tartalmai gyártásával, hiszen rengeteg pénzt keres vele, és ma már csak ezzel foglalkozik. Másrészt nem teheti meg, hogy sokáig nem jelentkezik újabb tartalmakkal, hiszen előfizetői várják a pénzükért cserébe a folyamatos szolgáltatást és új tartalmakat – írja az Origo.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!