Bulvár-celeb

11 órája

Álomösszegért kelt el Szoboszlai dedikált meze

Jótékonysági árverésre bocsátották a Szoboszlai Dominik által aláírt sportöltözetet.

MW

Szoboszlai Dominik

Forrás: MW bulvár

Fotó: Mirkó István

A Bátor Tábor Alapítvány karitatív rendezvényén háromezer eurót, átszámítva több mint egymillió forintot fizettek a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának mezéért.

Szoboszlai Dominik menedzsmentje, az Esterházy Mátyás nevével fémjelzett EM Sports is csatlakozott a Bátor Tábor Alapítvány által szervezett jótékonysági aukcióhoz az alapítvány egyik kiemelt támogatójaként. 

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik örömmel segít, ha gyerekekről van szó
Fotó: Szabó Miklós / Forrás: Nemzeti Sport

Bátraké a segítség

Az árverést, amelyen Szoboszlai aláírt mezére is lehetett licitálni, múlt pénteken rendezték meg.

Az EM Sports Magyar Nemzethez eljuttatott hírleveléből kiderült, Szoboszlai meze 3000 euróért, napi árfolyamon átszámítva mintegy 1,2 millió forintért kelt el.

A Bátor Táborban már 23 éve nyújtanak sorsfordító élményeket a súlyosan vagy krónikusan beteg gyerekeknek és családjaiknak, illetve azoknak a családoknak, akik elvesztették gyermeküket. A programokat minden esetben jótékonysági felajánlásokból finanszírozzák, ezt a célt szolgálja Szoboszlai elárverezett meze is.

Nem ez az első ekkora gyűjtés

Érdekesség, hogy Szoboszlai Dominik 2019-ben Ausztriában ugyancsak háromezer eurót gyűjtött akkori klubja, a Salzburg mezével rákos gyermekek gyógykezelésére. 

A csapat legfiatalabb kezdőjátékosa mindig speciális mezben játszott, amit minden meccs után elárverezett a klub. Abban az idényben többször is Szoboszlai viselte a mezt, és mintegy háromezer eurót gyűjtött vele.

A Liverpool középpályása kedden a magyar válogatottban Bosznia-Hercegovina ellen lépett pályára a Nemzetek Ligájában a Puskás Arénában, szabadrúgásból közel járt a gólhoz is, a lövése a keresztlécen csattant, de a 0–0-s végeredmény ellenére büszke volt a csapat teljesítményére – írja a Magyar Nemzet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!