Elovadtak a rajongók

3 órája

Dér Heni megmutatta legapróbb szerelmét

A gyönyőrű énekesnő féltve óvja gyermekeit, nemrég azonban megmutatta angyalarcú kislányát, aki huncut mosolyával azonnal meghódította édesanyja rajongóit – szúrta ki a Borsonline.

MW

Dér Heni az Eurovíziós Dalfesztivál – A Dal című televíziós show-műsor második elődöntőjében 2015. január 31-én

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A Vajdaságból származó magyar énekesnőnek – aki a Sugarloaf együttesben kezdte pályafutását, kommunikáció–média szakos, valamint politológus és operaénekesi diplomát is szerzett – ma elsősorban apró gyermekei körül forog az élete. 

Dér Heni első gyermeke, Bendegúz 2021-ben született. Heni 2023 júliusában jelenthette be párjával, Bakos Gergővel az újabb örömhírt, miszerint egy második gyermekkel, egy angyalarcú kislánnyal bővült a családjuk, aki a Blanka nevet kapta. 

A gyönyörű énekesnő féltve óvja a nyilvánosságtól két imádott gyermekét, akikről azért időnként mégiscsak hatalmas büszkeséggel oszt meg egy-egy friss fotót. 

Minap például megmutatta, hogy mennyit nőtt Blanka. A copfos kislány hatalmas mosollyal nézett a kamerába –mondani sem kell, hogy a csöppség láttán azonnal elolvadtak Dér Heni rajongói. 

Legapróbb szerelmem

– írta Dér Heni az Istagramon közzétett cuki fotóhoz, amit ide kattintva lehet megnézni

Hogyan vélekedtek a rajongók? Olvassa el a kommenteket a borsonline-on

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!