Bulvár-celeb

2 órája

Kedvenc hírességeinkkel újra jön a Sztárban sztár All Stars!

Új időpontban, rendhagyó adással indul a Sztárban sztár All Stars a TV2-n.

MW

Újra remek szórakozást ígér a Sztárban Sztár műsora

Forrás: tv2

Fotó: nanasipal

Szombaton és vasárnap Tilla műsorvezetésével jön az TV2 ikonikus műsora, a Sztárban sztár 10., All Stars évada. Már a nyitó hétvégén felforrósodik a versenyzők lába alatt a talaj, az énekesek ugyanis párbajok formájában csapnak össze. Az új szabályok szerint aki kevesebb szavazatot kap a nézőktől, az akár azonnal ki is eshet a műsorból, a tét tehát már most óriási! 

Természetesen a négytagú zsűri jóindulatára is számíthatnak a versenyzők, így az, hogy hány énekesnek kell távoznia a nyitó adásokban, maradjon az élő show-k titka. A műsort az eredetihez képest megváltozott időpontban, szombaton és vasárnap is 19:15-től láthatják majd a nézők.

 A stáb gőzerővel készül a Sztárban sztár stúdiójában, ahol a 24 énekesnek Liptai Claudián, Lékai-Kiss Ramónán, Hajós Andráson és Stohl Andráson kívül a nézőket is meg kell győzniük a produkcióikkal. 

A műsorban adásonként hat páros küzd meg egymással
Fotó: nanasipal / Forrás: tv2

Fantasztikus sztárparádé

Az énekesek a következő párosításokban küzdenek meg egymással: szeptember 7-én, szombaton a show Tóth Gabi és egykori kedvese, Trap kapitány párbajával indul, majd színpadra lép Keresztes Ildikó és Szabó Ádám, Király Linda és Hevesi Tamás. Az adásban láthatjuk még Kiss Ernő Zsolt és Peter Srámek, Zámbó Krisztián és Opitz Barbi, valamint Gubik Petra és Oláh Ibolya párosát is.

Vasárnap, szeptember 8-án Dallos Bogi és Orsovai Reni kezd, majd összecsap Puskás Peti és Emilio, Tolvai Reni és Oláh Gergő, Völgyesi Gabi és Sipos Tomi, de Pál Dénes és Sári Évi, illetve Cserpes Laura és Vastag Tomi átalakulásait is láthatják a nézők.

Igazi sztárparádéval érkezik a műsor
Fotó: nanasipal / Forrás: tv2

Az ő bőrükbe bújnak a sztárok

Szombaton Tóth Gabi Anastacia, Trap kapitány Szécsi Pál, Opitz Barbi Kovács Kati, Keresztes Ildikó Raffaella Carrá, Szabó Ádám Teddy Swims, Gubik Petra Shania Twain, Kiss Ernő Zsolt a George Baker Selection, Peter Srámek Tóth Gabi, Király Linda Oszvald Marika, Hevesi Tamás Simándy József, Zámbó Krisztián Korda György, Oláh Ibolya pedig Hofi Géza egy-egy dalát viszi színpadra.

Vasárnap Dallos Bogi Nicole Kidmanként, Orsovai Reni mint Amy Winehouse, Völgyesi Gabi Edith Piafként, Sipos Tomi Deák Bill Gyula bőrébe bújva, Pál Dénes a Disturbed, Sári Évi pedig a Guns N’ Roses egy dalával, Puskás Peti Oláh Ibolyaként, Emilio Tunyogi Orsiként, Cserpes Laura mint Cserháti Zsuzsa, Vastag Tomi Tom Jonesként, Tolvai Reni mint Lara Fabian, Oláh Gergő pedig a Gipsy Kings szellemét megidézve szeretné elvarázsolni a zsűrit és a közönséget.

Szabó Zsófi, a Sztárban sztár All Stars online riportere az élő show-k alatt rengeteg érdekes interjút készít majd a versenyzőkkel, a zsűrivel és Tillával is. Érdemes lesz tehát a kulisszatitkokért az adások ideje alatt a TV2play.hu-ra is ellátogatni.

Sztárban sztár All Stars szombaton és vasárnap is élőben 19:15-től a TV2-n!


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!