Bulvár-celeb

2021.10.15. 11:05

Felkavaró videó: brutálisan megvertek a szigetvári iskolában egy diákot

Borzalmas, ami a a szigetvári középiskolában történt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A " target="_blank" rel="noopener noreferrer">bama.hu egyik olvasójától érkezett az információ, miszerint a múlt héten verekedés történt a Baranya Megyei SZC Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskolában. Két fiatal diák támadt rá egy másik diáktársukra, akivel valószínűleg már előzőleg konfrontálódtak.

A tanulók közötti nézeteltérés verekedéssé fajult, mint az a felvételek alapján kiderül, két diák keveredett konfliktusba eggyel szemben – írja a Baranya megyei hírportál.

A videóban is látható és hallható, hogy a megtámadott fiú nem védekezett, nem ütött vissza. A jelenlévők arra bátorították, hogy ne hagyja magát, de a diák úgy tűnik, sokkal inkább hajlott volna szóbeli megegyezésre.

Az olvasó felháborítónak tartja, hogy a mai világban megtörténhetnek ilyen és hasonló esetek egy intézmény területén, sőt, egy iskola falain belül. A diákok felügyelet nélkül hagyása esetén szinte bármit csinálhatnak, amit akarnak. Vajon mi lenne a helyes megoldás az ilyen ügyek elkerülésének érdekében?

A bama.hu megkereste a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan rövid tájékoztatást kaptak az ügyről.

Az eset kapcsán október 8-án tettek bejelentést a Szigetvári Rendőrkapitányságon.

A verekedésben részt vevő fiatalok ellen garázdaság miatt nyomoznak a szigetvári rendőrök. A nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívántak adni.

A Baranya Megyei SZC Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskolát is kereste a portál a verekedés ügyében, a kérdéseikre azonban nem érkezett válasz. Az iskola titkársága többszöri telefonhívásuk alkalmával is azt mondta, hogy az igazgató nem elérhető.

 

Amennyiben újabb információval rendelkezünk, bővítjük cikkünket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!