Krimi

2024.05.31. 11:59

Bosszúból meg akarták ölni a megvakított kemecsei nő bátyját

A szörnyű támadásért jogerősen 24 év szabadságvesztésre ítélt Gy. Attila legjobb barátja tört a megcsonkított nő bátyjának életére.

MW

Sosem szabadul meg erőszakos múltjának szereplőitől Gabriella és a család?

Forrás: Bors

Ismét összeroppant lelkileg a volt párja által mindkét szemétől megfosztott Lakatos Gabriella családja. 

Mint ismert, Gy. Attila 2022. február 5-én felkereste egykori párját a kemecsei házánál, és elhurcolta őt a közeli pusztára. Arra próbálta rábírni, hogy kezdje újra vele a kapcsolatot, és vonja vissza az amiatt tett feljelentést, hogy előtte elrabolta őt. Gabriella egyikre sem volt hajlandó, ezért a feldühödött férfi mindkét szemét kinyomta. Ezért a tettéért a bíróság jogerősen 24 év fegyházra ítélte.

Mint kiderült, a Gengszter becenevet viselő férfi előszeretettel vette magát körbe az övéhez hasonló habitusú ismerősökkel. Az egyik legjobb barátja például az a Kálmán, akinek letartóztatását a minap rendelte el a bíróság, mert rátörte az ajtót a tőle a szüleihez menekülő barátnőjére. Ellene ebben az ügyben magánlaksértésért folyik eljárás.

Lakatos Gabriella fivére, Róbert állítja: az igencsak agresszív ember hírében álló Kálmánt ismeri, mi több, már személyes konfliktusuk is volt. Nem is parányi: a férfi ugyanis az életére tört.

„2023 januárjában feljelentést tettem ellene, ugyanis, amikor Gabicával éppen eljöttem a nagymamánktól Kemecsén, elgázolt. Szerencsére nem sérültem meg komolyabban, de három métert repültem.

Meggyőződésem, hogy meg akart ölni, méghozzá bosszúból, ugyanis zavarta, hogy szerinte túlságosan erőteljesen képviselem a húgom ügyét.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azóta állandó és kegyetlenül erős gerincfájdalmak gyötörnek” – mondta a Borsnak Lakatos Róbert, és hozzátette:

Könnyen lehet, hogy Gabriella annak köszönheti az életét, hogy sikerült az autó elől félrelöknöm.

„Az ügy még nyomozati szakaszban van, de bízom benne, hogy a hatóság most már hamar a végére jár. 

Ez az ember veszélyes és aljas, ráadásul a testvérem megvakításához hozzájárult annyiban, hogy ő szállította a helyszínre Gy. Attilát” – folytatta Róbert. 

Egyébként úgy tudjuk, hogy a gázoló és Gy. Attila korábban együtt ült börtönben.

A gázolási ügyben a Bors megkérdezte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan a Nyíregyházi Járási Ügyészséghez irányították a lapot. Válasz esetén frissítik a cikket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!