Krimi

2 órája

Egykori párját is megerőszakolta a kisfiút felrúgó edző, nagyon súlyos, amiket elmesélt

A Magyar Karate Szakszövetség közben bejelentette: Agócs Tibor háromdanos karatemestert megfosztja a Magyarországon hatályos dan fokozataitól, és véglegesen eltiltja a karatemester cím használatától.

MW

Forrás: TV2

Napok óta tart a döbbenet amitt az országban, hogy brutálisan bántalmaztak egy gyereket a szolnoki kalandparkban. Újabb részletek derültek ki az edzőről. 

A TV2 kamerája elé állva egy nő sírva mesélt az általa átélt borzalmakról. Elmondása szerint a jászberényi karateedző, aki nemrégiben felrúgott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban, megerőszakolta őt.

Az eset 17 évvel ezelőtt történt, amikor a férfi az edzője volt. Az aktus után halálosan megfenyegette őt az edző. Több korábbi tanítvány is arról számolt be, hogy az 56 éves sportvezető rendszeresen bántalmazta őket testileg és lelkileg egyaránt - írja tenyek.hu.

A Magyar Karate Szakszövetség Agócs Tibor háromdanos karatemestert mindennemű karateoktatási tevékenységtől véglegesen eltiltja – írta pénteki  közleményében a szövetség. Ezzel azonban még nincs vége a szolnoki kalandparkban egy gyermeket felrúgó karatemester büntetésének.

Agócs Tibor háromdanos karatemestert megfosztja a Magyarországon hatályos dan fokozataitól, és véglegesen eltiltja a karatemester cím használatától

– folytatták.

Ezenkívül: kizárták az edzői engedéllyel rendelkező edző tagjainak sorából, eltiltotta a karatetábor szervezési tevékenységétől,a Yakuzák Sportegyesület kizárta tagjai soraiból.

Mint írták, a Magyar Karate Szakszövetség elnöksége elhatárolódik a vállalhatatlan, a karate szellemiségéhez, tanításához, erkölcsi mércéjéhez méltatlan gyermekbántalmazási esettől, és minden hasonló esetben a rendelkezésre álló eszközök teljes szigorával fellép az ilyen és ehhez hasonló esetek teljes visszaszorítása érdekében.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1044068400639846&id=100051100874820&ref=embed_post

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!