Krimi

2 órája

Baltával fenyegette és rugdosta elgázolt áldozatát egy váci autós

Sokkoló jelenetek játszódtak le Vácott, amikor egy opeles elütött egy fiatalt, majd segítségnyújtás helyett bántalmazni kezdte az autója alatt fekvő embert.

MW

Forrás: Ripost olvasói fotó

Egyik olvasója hívta fel Ripost szerkesztőségét azzal, hogy milyen sokkoló jelenetek szemtanúja volt Vácon, a Rádi úton. Hatalmas csattanásra lett figyelmes, majd kiabálást hallott. Amikor kinézett az ablakon, látta, hogy egy fiatal férfit elgázolt egy Opel személyautó.

Baltával a kezében szállt ki az autóból a gázoló
Forrás: Ripost olvasói fotó

Az igazán döbbenetes rész csak ezután következett: az Opel vezetője félmeztelenül, egy sárga baltával a kezében szállt ki az autóból. Segítség helyett az autója alá szorult férfit elkezdte szidalmazni, és meg is rúgta. Bárki, aki megállt mellettük segítséget nyújtani, szintén csak szidalmazást és baltás fenyegetést kapott.

 

A szemtanú hívta a rendőrséget és a mentőket
Forrás: Ripost olvasói fotó

A rendőrséget és a mentőket az olvasó értesítette. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, mert feltehetően súlyosabban megsérült az áldozat. Az első hírek szerint nyílt combcsont- és medencesérülései vannak - írja cikkében a Ripost. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!