Krimi

2 órája

Fékezés nélkül hajtott a terelésbe a luxusautó sofőrje az M7-esen (videó)

Az M7-esen rögzítette a kamera a megdöbbentő képsorokat: a luxusmercis a sávos táblák közé hajtott, biztosan nem az utat nézte...

MW

Az autópályákon felállított terelések gyakran zavarba hozzák az autósokat, ami miatt még az sem ritka, hogy a váratlan helyzet okozta riadalom balesetet eredményez.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. legfrissebb bejegyzésében mutatta meg, hogy a napokban az M7-es autópályán zajló munkálatok miatt telepített terelést többen levegőnek nézték, annak ellenére, hogy előtte számos táblával előre jelezték a forgalmat érintő változásokat.

A videóban két eset is látható, és habár nem ugyanazon a szakaszon történtek a manőverek, a balesetekben mindkét alkalommal a sávos táblák bánták a figyelmetlen és türelmetlen sofőrök manővereit.

Az MKIF Zrt. közlése szerint az első esetben a sofőr vélhetően telefonozott, ezért hajtott be a terelőtáblák közé, 

a második esetben viszont a torlódást akarta egy szabálytalan egérúttal kikerülni az autós – szúrta ki a videót a tenyek.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!