Országos tévépremier

2 órája

A tűzijáték után a TV2-n lesz látható a Most vagy soha! (videó)

Az augusztus 20-i tűzijáték után közvetlenül, 21.30-tól a TV2-n lesz látható a Most vagy soha! című Petőfi-film – adta hírül a Magyar Nemzet.

MW

Venczel Endre, a Vándormozi ötletgazdája és szervezője beszél a Most vagy soha! című történelmi kalandfilm vetítéssel egybekötött közönségtalálkozóján a székelyudvarhelyi mûvelõdési házban 2024. április 7-én

Forrás: MTI

Fotó: Kátai Edit

Sokan kértétek, mi teljesítjük! A Most vagy soha! a tv2-n lesz látható 21.30-kor, közvetlenül a tűzijáték után! 

– közölte a hírt közösségi oldalán a film kreatív producere, Rákay Philip. 

Az  1848. március 15-én játszódó magyar történelmi kalandfilmet idén március 14-én mutatták be a mozik. Rákay május közepén posztolt a film nézettségi adatairól. 

Rákay akkor azt írta, hogy 

Magyarországon 160 ezren, a határainkon túl pedig több mint 40 ezren váltottak jegyet a filmre.

A bejegyzésben felidézte, hogy a példátlan sikert ráadásul ellenszélben sikerült elérni, a film ugyanis példátlan gyűlöletcunaminak volt kitéve.

Ez hatalmas siker! Köszönjük a közönség határtalan szeretetét, bizalmát, és azt is, hogy ilyen sokan vannak, akik nem hagyták magukat lebeszélni a filmünkről! Pedig a megmondóemberek és a sajtó jelentős része mindent elkövetett – a legaljasabb eszközöket is bevetve –, hogy tudatosan elriassza az érdeklődőket a Petőfi-filmtől

írta a producer.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában